Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помотнете в форумите

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги помотнете в форумите

Здравейте,скоро започнах тест драйв в http://test-drive.automedia.bg/user/285 и коментарите не са особенно хубави.Ще ви помоля като истински фенове на италиянските автомобили да защитите честта си. Не мислех че ще има толкова много коментари относно италиянсите коли,особенно Алфа,но досега никой не е постигнал такъв рекорд в тест драйв,и затова моля,кажете на хората що за коли са италиянските.....
    2.0 TS "98

Значи за тия там не ми се почва да пиша, защото с колегите тук мисля че сме над това ниво, а тия там знаят или не, просто си пишат колкото да не заспят, и да не са виждали такава кола, пак дават мнения изхождащи от слухове или от това че решават винаги да си купят най-евтиното и в крайна сметка пак им излиза скъпо!!!

Comment

Първоначално публикувано от stipsi Покажи съобщение
      Здравейте,скоро започнах тест драйв в http://test-drive.automedia.bg/user/285 и коментарите не са особенно хубави.Ще ви помоля като истински фенове на италиянските автомобили да защитите честта си. Не мислех че ще има толкова много коментари относно италиянсите коли,особенно Алфа,но досега никой не е постигнал такъв рекорд в тест драйв,и затова моля,кажете на хората що за коли са италиянските.....
      всеки прави коментари отностно италианските коли в БГ, в БГ всеки се прави на прафесор и разбира от всичко, компетентни от всякъде, но когато покарат една читава италианка си променят мнението, аз никога не съм обръщал внимание на чуждите приказки отностно тази тема, аз си плащам количката - аз й се наслаждавам, много ми е готино когато "разбирачите" обръщат главите си когато минавам

Comment

по-скоро ти трябва помощ с правописа
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Истинският тест драйв е тук, след това форевър драйв италиянки.
          sigpic
          "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

мИ както отбеляза и ББ матеряла у нас е скапан, та няма какво да защитаваме ,
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Прочетох го като - "Колеги ПОМЕТНЕТЕ във форумите"

По темата - в момента търся пак кола. Бях се зарекъл, че ще е Lancia Lybra. Като я сравних с Audi A4 и VW Passat B5 се отказах от нея. Вече сърце не ми дава да пиша срещу немските коли

Иначе... Алфа Ромео е най-качественият, красив и комфортен италиански автомобил! Няма Lancia, няма Fiat (изключвам Ферари, Мазерати и други подобни).

Comment

Може да пише по десетопръстната, както моя милост, БДС клавиатура, там Г е то Т и може да се обърка човек/относно заглавието де/
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Кво да помагаме, че не ми е ясно нещо?

Аз погледнах редакторския материал - в общи линии такава е истината.
                  http://test-drive.automedia.bg/view/14.html

Ти какво искаш да дадеш 7 бона и да си купиш кола втора употреба без недостатъци?
                  Honda CB 500
                  Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                  Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                  Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Може да пише по десетопръстната, както моя милост, БДС клавиатура, там Г е то Т и може да се обърка човек/относно заглавието де/
                    то ако беше само заглавието ...
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ok

Добре де не се справям с писането,но то като гледам има доста като мен Все пак карам от доста време италиански коли,като се замисля други не съм притежавал,дори си колекционирах Innocenti Mini Bertone,уникална кола за мен,дано колегите са я чували тази манджа с грозде,и понеже отскоро се мотивирам да пиша където и да било,ме кара да се обръщам на молба.Знам че всички сме експерти и не трябва да обръщаме внимание на тоя или ония,но просто си чешам егото да дразня хората с чуство за малоценност(може и аз да имам такъв).Просто си искам да ги мачкаме тъпите немци,ама на,как да стане.То магарето си е магаре,имат една кола и край,другото е боклуци.Сори но и мерцедес за мен са боклуци от турция.Ето за тва говоря.
                      2.0 TS "98

Comment

Добре де не се справям с писането,но то като гледам има доста като мен Все пак карам от доста време италиански коли,като се замисля други не съм притежавал,дори си колекционирах Innocenti Mini Bertone,уникална кола за мен,дано колегите са я чували тази манджа с грозде,и понеже отскоро се мотивирам да пиша където и да било,ме кара да се обръщам на молба.Знам че всички сме експерти и не трябва да обръщаме внимание на тоя или ония,но просто си чешам егото да дразня хората с чуство за малоценност(може и аз да имам такъв).Просто си искам да ги мачкаме тъпите немци,ама на,как да стане.То магарето си е магаре,имат една кола и край,другото е боклуци.Сори но и мерцедес за мен са боклуци от турция.Ето за тва говоря.
                        Колега, като за начало, тук не подстрекаваме за война с други марки и форуми(не че и мен не ме дразнят), това че те са с достатъчно малко умствен багаж си е техен проблем, ако си решил ги плювай(и аз го правя понякога), обаче по този начин се принизяваме на тяхното ниво, хиляди пъти съм писал по такива теми, но те клавиатурните "терористи" си знаят тяхното, а съм сигурен че 90% от тях не са се качвали в Алфа или са се качвали в развалини, обаче после веднага от слухове или други такива и плюят ли плюят, по скоро не им обръщай внимание!!! Те губят!!!

Comment

Това не се ли повтаря
                          sigpic
                          SCUDERIA ITALIA
                          BMW 5-er
                          BMW 7-er
                          Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
                            Това не се ли повтаря
                            Прав си, някъде тука пак гледах тема относно тоя сайт, преди около месец или два някъде!!!

Comment

Не виждам как ще си защитим честта, като пишем там. Различни хора- различни мнения. Нека си пишат, не вярвам на някой да пречат.
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Working...
                              X